Operation ändtarmscancer

Ja då var det dags ändå. Sitter i skrivandes stund på flyget som ska ta mig ner till Stockholm och Karolinska sjukhuset. 

Sist jag skrev hade skulle jag just in på magnet- och skiktröntgen. Svaren från dem var positiva då tumör och intilliggande lymfkörtlar svarat bra på behandlingen och krympt mycket. Man visste dock inte hur pass stort ingrepp som behövde göras och man valde att bolla vidare till Karolinska. Då de där är mer specialiserade på denna typ av operation så ska jag få opereras där imorgon. 

Jag har sedan jag fick min diagnos fått höra att jag kommer få en permanent stomi som jag får lära mig att leva med men när jag för ett par veckor sedan var på Karolinska och talade med kirurgen sa han att de planerar för att bara ge en avlastande stomi. Ta k gode Gud!! Vågar knappt ta ut nåt i förskott men visst vore det skönt att slippa ha den resten av livet. Nu håller vi alla tummaroch tår och ber en extra bön att allt ska gå bra imorgon. 

Nu lyfter vi…

En reaktion på “Operation ändtarmscancer

  1. åh Hannah! Då håller vi tummar och tår att stomin bara är kortvarig. Det tror jag på! Lycka till idag vi tänker på dej lite extra! Kram från Matilda B

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>