Dagens middag

20110504-190435.jpg

Dagens middag är även den hämtad från Pauluns GI bok, Blodsockerblues i köket. Det blev Kyckling med tomat och mozzarellasallad. Otroligt gott och inte många kalorier heller. Kan rekommenderas. Om någon vill ha recept är det bara att höra av sig.

Ha nu en fortsatt skön kväll.

Jag ska lägga barnen och sen bänka mig framför TVn som sänder Arga snickaren följt av Greys anatomy. Med stickor i händerna kan kvällen inte bli mycket bättre.

Ok. Uppdatering: jag har nu lagt RECEPTET under kommentarer på detta inlägg.

5 reaktion på “Dagens middag

 1. Roligt att se din blogg!!! Dagens recept vill jag gärna ha, såg gott ut :) och så undrar jag var du hittat löp-programmet? Tänkte börja jogga så fort jag slutat hosta.. Kram på dig!

  • Ok. Receptet var grymt enkelt.
   1 grillad kyckling ( jag tog två filéer och stekte i marinaden)
   8 tomater, skivas och läggs i en ugnsfast form
   125 g mozzarella, skivas och varvas bland tomaterna i formen.
   4 matskedar olivolja. Hälften ringlas över tomaterna och hälften blandas i salladen.
   2 tsk balsamvinäger. Hälften på tomaterna och hälften över salladen. 3 msk grillmarinad som blandas med den grillade kycklingen som sen värms i micron på full effekt i en minut. Sätt in formen med tomat och ost i ugnen 225 grader i tre minuter.
   100 g färdigakuren salladsmix blandas med
   En kruka färsk basilika. Salladen läggs i mitten av den varma tomatsalladen och sen kycklingen på det.
   Pga att det är kolhydratfattigt är GI försumbart enligt Paulun.

   Enjoy!

 2. Ja så var det ju det här med löpprogrammet då. Det är från IForm tidning nr 3 2006. Vet faktiskt inte om det går att hitta på nätet. Själv har jag tidningen.

 3. Hur går det med ”icke godis ätandet” ? =) jag har hållt mig än så länge. Däremot har jag fuskat på läsken… fy på mig! Nu ska ja bara försöka att komma ut och röra på mig lite. Vi ska springa imorgon på idrotten så det får bli starten för min träning! Ha det bra och hälsa Simon o barnen! :)

 4. Inget godis, ingen läsk och inga chips. Det går bra men det blev banankaka till fikat i söndags.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>