Skippat vågen!

Ok. Jag bestämde mig för två veckor sen att jag skulle sluta stirra mig blind på vågen. Hur mycket jag väger alltså. Eftersom jag vill bygga lite muskler så kommer jag ju inte att gå ner gå mycket i vikt. Därför har jag bestämt att midjemåttet är min måttstock. För två veckor sedan mätte jag första gången (inför nedräkningen vill säga) och bestämde mig för att jag ska ner ca 6 cm. Nu mätte jag igen och 2.5 cm är bort. På två veckor. Känns superskönt! Hoppas det håller i sig i den här takten. Då är jag lagom fit till sommaren börjar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>