Bröllopsdag!!!

I lördags var det vår 6e bröllopsdag. Fatta vad snabbt tiden går. Vi åkte iväg till Åre på em och fick mat, barnvakt och husrum hos Olivia och Matilda. De lekte med barnen medan jag och Simon var ute och roade oss. Vi började på Holliday club med att bowla. Jag vann, som vanligt. En sport jag är bättre på. Känns bra! Efter detta tog vi oss till Wersens och åt reninnanlår med kantarellrisotto. Mmm! Jag gillade det supermycket. Simon var mer skeptisk till risotton. Vi avslutade kvällen i baren på Holliday club där vi tittade på Eurovision! Omröstning och resultat såg hemma hos tjejerna Widholm på mattan. Sååå trötta vi var! Sen var det att dela säng/madrass med barnen. Inte mycket sömn den natten men vi hade det supertrevligt!
Tack Matilda och Olivia för hjälpen.

En reaktion på “Bröllopsdag!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>