Strömlös!

Galet vad beroende man är av el.
Av någon anledning så har vi ingen ström i huset för tillfället. Jag hann precis sätta mig framför TVn med frukostgröten för att titta på nyheter och Morgonsoffan. Och så slocknar allt. Trodde först att det var en säkring men icke. Inget i huset lyser.
Har ju tvättat håret idag också som står åt alla håll och verkligen skulle vilja känna av plattången men det går ju inte det heller. Hoppas bara att det kommer tillbaka snart så man inte behöver göra åt alla bär och grejer i frysen.
Jaja. Blir väl att gå som ett rufs till skolan idag. Bandana var ett tag sen. Haha!

Jaaaa! Strömmen är tillbaka. Dags att ta fram plattången.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>