Oj vilken vecka.

I måndags var barnen lediga. Hade fått för mig att det var en röd dag. Snacka om att leva i det förflutna. Det var väl längesen de tog bort den va?!? Jaja barnen och jag hade en soft dag. tittade på Bambi och hade allmänt skönt. Det regnade ute så vi fick lov tyckte jag. Resten av veckan var det tänkt att jag skulle hinna plugga en massa eftersom jag jobbar nästa vecka och sen får barnen sommarlov. Men det blev inte mycket med det. I tisdags fick Manne stackarn vattkoppor. Prickig överallt. Så den här veckan har varit en softarvecka. Båda barnen har varit hemma och det har inte blivit så mycket plugg. Idag och igår har jag jobbat på Indiska så då är Simon hemma. Hoppas på en frisk vecka den som kommer.

20110701-221610.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>