Fjällvandring i Bydalen.

Förra helgen tog vi oss upp med tält och barnen till Bydalen. Så härligt att komma upp. Inte en mygga.

Wilda ville inte gå i sina gummistövlar så jag fick ta 100 liters ryggsäcken med tält och Simon tog 35 liter ryggsäcken och Wilda på axlarna. Han fick nog tyngsta lasset ändå. Det var verkligen ett träningspass.

Vi gick ca 2,5 timme upp innan vi hittade en lämplig plats för att sätta upp tältet. Vi ville ha en fjällbäck i närheten också eftersom vi inte hade vatten med oss. Det var riktigt härligt väder. Ska helt klart göra om detta med barnen igen. Gick superbra att sova i tältet och inte var det särskilt kallt heller.

Nästa gång ska jag dock ha med mig en liter mjölk och skålar för oj vad mycket blåbär det fanns där uppe. Hade blivi en underbar frukost.

 

3 reaktion på “Fjällvandring i Bydalen.

  1. Jag och syster tittar in din blogg. så roligt min och hennes tanke är att ni verkade ha de jätte myigt men sedan smälde jag in en kommentar – ååå, wilda är så fin och sen klickade jag upp bilden när hon sitter och gör ett bus smile eller ett väldigt annorlunda leende. matilda och jag skrattar ikapp. hahhahahah ! ni har bra barn och det är bra att ni är ute och leker och äventyrar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>