Jultårta

Andra tårtan jag gör i mitt liv som jag täckt med sockerpasta. Är faktiskt riktigt nöjd med resultatet. Ska njuta av den i eftermiddag efter all julmaten. Hoppas man orkar.

Innuti är det två olika bottnar. Choklad och citron. Den är fylld med marsancreme, banan och jorgubbsmousse. För att slippa ha smörkräm under sockerpastan, vilket jag inte är så förtjust i, så gjorde jag istället en chokladtryffel. Verkar funka lika bra som ”fuktspärr”. Nu får vi bara se hur det hela smakar också.

4 reaktion på “Jultårta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>