LCHF och diabetes

Har nu haft enbart LCHF på menyn i en vecka! Har faktiskt gått ganska bra. Men min bakmani har ju fått stiga åt sidan. Men en helt del goda maträtter har kommit in i receptboken i huvet nu i alla fall. Idag blev det krämig kyckling i ugn med rostade grönsaker. Recept kan komma upp om någon är intresserad.
Simons blodsocker är så mycket bättre så man lär väl aldrig baka en tårta eller cupcake igen med rädsla att förstöra det hela. Och inte kan man ju sitta själv och äta när mannen är nyttig och inte äter. Suck. Någon som vill ha hjälp att baka tårtor och kakor??? Börjat få abstinens i bakmusklerna!

2 reaktion på “LCHF och diabetes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>