Första joggpromenaden

Äntligen! Ikväll snörade jag på joggningskorna och gav mig ut. Detta trots att det bara va +2 grader ute. Jag har faktiskt längtat några dagar. Får se om denna känslan kan hålla i sig ett tag. På vägen fick jag också se ett för mig riktigt vårtecken. Äntligen. Några tussilago var på väg upp i vägrenen. Ser ni de små gula prickarna?

20120329-202429.jpg

Här är kurvan. Ganska stolt att jag orkade vara igång i jogg så länge. :-) har aldrig hänt typ. Och tänk nu på att det är första rundan för i år.

20120329-202556.jpg

2 reaktion på “Första joggpromenaden

  1. Är det en APP i telefonen du använt för att registrera allt? – Skulle inte våga skaffa en så’n telefon! – Klarar ej sköta allt och dessutom ”Ut o Springa” – Huuuh va jobbigt?!? + – + Satt en timme i solstol UTE med bara shorts idag igen. – Kanske mer aktuellt för min generation ???

  2. Förlåt ! + Jag kom på att det kanske var för lite uppmuntran o kreativitet från mig. + + + Så – GRATTIS till det första VÅRRUSET, som det kallas i Halmstad, och lycka till med fortsatta turer när våren kommer på allvar !!! + Trevligt med de första vårblommorna också !! + + Ha d… bäst !! + + + Hälsa familj, släkt o vänner !!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>