Ny behandlingsvecka.

Då var permissionen slut och en ny vecka med behandlingar tar vid. Morgonflyget som vanligt. Skönt att det ändå bara tar 45 minuter. Jag slipper då vara åksjuk halva dagen. Idag snöar det dock så en del turbulens blir det säkert i alla fall till en början. Hoppas att vädret är bättre vid landningen.

Idag ska jag träffa dietist för att få lite bra råd till en bra mathållning. Jag har tappat aptiten en aning och salt smakar saltare och syrligt syrligare. Över lag går det ändå väldigt bra hittills. Mår lite illa och är tröttare än vanligt. Känns ungefär som de första veckorna som gravid.

Nu lyfter vi strax så jag ska sluta ögonen och fokusera på att andas.

IMG_0253.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>