Uppföljning…

Idag är det dags för uppföljning av strålbehandling och cellgifterna. Magnetröntgen och skiktröntgen ska få visa hur behandlingen påverkat tumören. Något i mig hoppas att allt ska vara borta så jag slipper operation med efterföljande stomi… Man kan ju alltid önska! 

Sitter för tillfället i väntrummet inför röntgen. Har visst inte koll på klockan för jag kom en timme för tidigt. Inte sommartid riktigt ännu! Lite segt att vänta så nu har jag ju tid att blogga lite.

Kolla in nya husbloggen på vidholm.se där vi bloggar om renoveringar mm i huset. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>