Ska en göra det här igen tro??

Ungefär en gång i halvåret kommer jag på att jag kanske skulle ta och blogga lite ändå. Men om vad är frågan? Vem är intresserad av mig och mitt liv egentligen? Men ändå. Det kan ju om inte annat vara som en liten dagbok för mig själv. 

Nu har jag bestämt mig för att försöka komma i bättre form inför ny operation i april. 

Från juni till december gick jag på cellgifter (Xeloda) vilka gjorde att jag fick väldigt ont i fötterna och kunde mot slutet mest sitta i soffan med fötterna i högläge. Detta gjorde att jag nu gått upp en del i vikt och verkligen tappat formen. I fredags var egentligen första gången jag gick en promenad som var längre än 500m. Nu gnistrade solen i snön och allt var så vackert så trots -15 så gick jag 2.5 kilometer. Kändes skönt att komma igång och röra på sig igen. 

Ikväll ska jag ta mig in till gymmet och gå ett pass body balance. Måste ju försöka komma igång igen. 

Delar med mig av mina mått och hoppas att jag snart ska få se lite resultat. 

Bröst 84 cm, midja 80 cm, kring ”kullen” under naveln ca 88 (lite svårt att mäta då stomin sitter där), höft 102.5, låret högst upp där det är som störst 61 och kring vänster biceps 30 cm. 

Inga mått jag är stolt över precis men jag ska absolut göra något åt dem nu.

 Wish me luck!

 

En reaktion på “Ska en göra det här igen tro??

  1. Hej Hannah, du har väldigt fina tatueringar av fjärilen blåvinge :) Vem har gjort dem? Tacksam för svar :)
    /tere

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>